previous arrow
next arrow
Slider

Vloertegels en wandtegels van natuursteen, marmer, graniet of leisteen

Al meer dan 30 jaar leveren en monteren de specialisten van Marne Natuursteen iedere gewenste vloer. Nieuwbouw of renovatie, of het nu gaat om marmer, graniet of leisteen, met of zonder vloerverwarming, alle vloeren worden gelegd naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers. Iets anders hoeft u ook niet te verwachten van de natuursteenspecialist.

Om een beeld te krijgen van de toe te passen steensoorten raden wij u aan een bezoek te brengen aan de specialist. Marne Natuursteen beschikt over een ruim magazijn waar vele steensoorten in tegelformaat en plaatmateriaal op voorraad worden gehouden. Hierdoor kunt u de verschillende materialen vergelijken en worden de levertijden sterk gereduceerd.

Bent u van plan uw natuursteen vloer zelf te (laten) leggen? Informeer dan naar de speciale vloerlijmen voor natuursteen, waarvan Marne Natuursteen voor Noord-Nederland de alleen-verkoper is. Deze tegellijmen zijn door de unieke samenstelling als beste geschikt voor het optimaal aanbrengen van natuursteen vloer- en wandtegels, in het bijzonder met vloerverwarming. Onze gespecialiseerde natuursteenleggers en tegelzetters gebruiken niet anders!