Monumenten voor kinderen

Al 4 generaties lang is steenhouwerij Marne Natuursteen actief in het maken en leveren van kwaliteit gedenktekens. Hieronder ook monumenten voor kinderen. Na zo’n tragische en ingrijpende gebeurtenis is het goed om te weten dat u voor het gedenkteken kunt vertrouwen op de kennis en deskundigheid van onze medewerkers. Wij verwerken uw gedachten en herinneringen in een passend grafmonument, waardoor de dierbare herinnering blijft.

Het formaat en het materiaalgebruik van monumenten voor kinderen is veelal aan voorgeschreven richtlijnen gebonden, wat die richtlijnen zijn kan per begraafplaats verschillen. Wij begeleiden daarom ook de vergunningaanvraag, voordat het monument kan worden geplaatst. Wij adviseren materialen die bestand zijn tegen de Nederlandse weersinvloeden; graniet, rvs, brons en glas worden dan ook veelvuldig toegepast.

Als u meer informatie wilt kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer: 0515-573712. Vanzelfsprekend bent u ook welkom in onze ruime toonzaal/modellentuin in Bolsward. Om alle tijd voor u te kunnen nemen kunt u het beste vooraf even met ons bellen. Indien u dit wenst kunnen onze medewerkers ook bij u thuis de mogelijkheden met u bespreken.

Scroll naar top